Matala Kynnys -toiminnan syyskausi pyörähtää käyntiin maanantaina 26.8. Tarjolla on 12 eri harrastusryhmää. Suurimmassa osassa ryhmistä käytännön vetovastuu on urheiluseuroilla, joiden vetäjät ovat ohjaamassa vuoroilla lapsia omassa lajissaan. Kalenterista löytyy yksi liikuntakerto ja yksi perheliikuntakerho.

Totuttuun tapaan Matala Kynnys -vuorot ovat osallistujille maksuttomia ja osallistujat ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta. Jokaiseen harjoituskertaan ilmoittaudutaan erikseen matalakynnys.fi -sivustolta löytyvän järjestelmän kautta. Huomioitavaa on, että ilmoittautumisesta ei ilmoittautujalle tule erillistä vahvistusta.

Yksittäisellä viikolla saa ilmoittautua usempaankin eri lajiin. Ja lajin harjoituksiin saa ilmoittautua niin monena viikkona kuin haluaa, pakko ei ole siis sitoutua yhtä kertaa pidemmäksi aikaa. Toki koko kauden ajan saa myös käydä haluammassaan ryhmässä.

Kerralla näkyvissä on vain kahden viikon harjoitukset (kuluva ja seuraava viikko). Tällä hetkellä on siis näkyvissä vain siis syyskauden ensimmäinen viikko. Kauden toinen viikko tulee näkyviin siis maanantaina 26.8.