Matala Kynnys -toiminta jatkuu kevätkaudella vilkkaana, kun mukana on 12 lajikerhoa ja lisäksi uutena toimintamuotona mukaan tulee koulujen saleihin tulevia liikunnallisia iltapäiväkerhoja useille kouluille.

Kevätkauden lajivalikoima tulee olemaan jälleen runsas, kun mukana lajeista ovat curling, golf, hiihto, lentopallo, pesäpallo, rugby, squash ja sulkapallo. Lisäksi tarjolla on kaksi monipuolista liikuntakerhoa ja yksi eri pallopelien pelailuja sisältävä palloilukerho.

Lisäksi kevätkaudelle on tulossa iltapäiviin liikunnallisia iltapäiväkerhoja ainakin Mutalan, Pyhäselän ja Rekivaaran kouluille sekä todennäköisesti kahdelle muullekin koululle. Näistä iltapäiviin sijoittuvista kerhoista informoimme kunhan ajankohdat ja aloituspäivät varmistuvat.

Näin Matala Kynnys ry yhdessä paikallisten seurojen kanssa pystyy jälleen tarjoamaan lapsille paljon mahdollisuuksia harrastaa hyvässä ja laadukkaassa ohjauksessa – täysin ilmaiseksi. Jokaiseen harjoitukseen ilmoittaudutaan erikseen matalakynnys.fi -sivuilla olevan järjestelmän kautta.